PSV hofleverancier van Elftal van de Week, Ajax levert twee spelers

Reacties

PSV is na de doelpuntrijke zege op Sparta Rotterdam (3-5) hofleverancier van VI's Elftal van de Week. De Eindhovenaren leveren vier spelers, twee meer dan Ajax.

PSV hofleverancier van Elftal van de Week, Ajax levert twee spelers
© Pro Shots

Behalve VI's Speler van de Week Donyell Malen (8,5) schopten ook de andere doelpuntenmakers Philipp Max (7,5), Mauro Júnior (7,5) en Noni Madueke (7,5) het tot een uitverkiezing.

Ajax kwam goed weg in De Klassieker tegen Feyenoord en dat is te zien aan de beoordeling die doelman Andre Onana kreeg: 7,5. Dat cijfer kreeg ook matchwinner Ryan Gravenberch, die geblesseerd uitviel.

Vitesse levert met klassementsleider Riechedly Bazoer (7,5) één speler. Doelman Remko Pasveer (7) moest voorrang verlenen aan Onana, terwijl Armando Broja (7,5) een plek in de voorhoede net misliep.

Op de posities voorin is wel plek voor Joshua John (7,5), die op fraaie wijze scoorde voor VVV-Venlo. Naast hem staat Zian Flemming (7,5), die zijn oude club PEC Zwolle pijn deed.

Het elftal wordt gecompleteerd door AZ-rechtsback Yuki Sugawara, die een 7 kreeg voor zijn optreden tegen ADO Den Haag, en FC Utrecht-middenvelder Sander van de Streek (7,5), trefzeker tegen Heracles Almelo.

Elftal van de week - speelronde 17

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.