PSV hofleverancier in Elftal van de Week

Reacties

Met drie afgevaardigden is PSV het best vertegenwoordig in het Elftal van de Week. Denzel Dumfries, Olivier Boscagli en Donyell Malen verdienden in speelronde 28 een uitverkiezing.

PSV hofleverancier in Elftal van de Week
© Pro Shots

PSV won op eigen veld kinderlijk eenvoudig van Heracles Almelo (3-0). De drie PSV'ers kregen allemaal een 7,5 voor hun aandeel in die zege.

FC Emmen zette tegen RKC Waalwijk (3-1) nog maar eens een stap richting handhaving, iets dat een tijdje terug nog voor onmogelijk werd gehouden. Sergio Peña was de absolute uitblinker, met een 8,5 werd hij Speler van de Week. De Peruviaan is niet de enige Emmen-speler die in ons keurkorps is opgenomen, ook Caner Cavlan verdiende een 7,5.

Behalve PSV en FC Emmen is ook Feyenoord met meer dan één speler aanwezig in het elftal der uitblinkers. Steven Berghuis nam de Rotterdammers met een goal en een assist nog maar eens bij de hand tegen Fortuna Sittard (2-0) en werd beoordeeld met een 7,5, terwijl Justin Bijlow het vertrouwen van Dick Advocaat uitbetaalde met een 7.

Sparta Rotterdam, FC Groningen, FC Utrecht en AZ leveren allemaal één speler. Van dat kwartet werd alleen in het geval van Mica Pinto een 7 ingevuld, de overige drie kregen allemaal een 7,5.

Ons elftal van de Week:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.