PSV heeft Vinícius Souza op de korrel, ook Club Brugge in de markt

Reacties

PSV heeft interesse in Vinícius Souza. De Braziliaan moet komend seizoen het middenveld van de Eindhovenaren versterken. Ook Club Brugge heeft interesse in de speler van KV Mechelen.

PSV heeft Vinícius Souza op de korrel, ook Club Brugge in de markt

Souza is dit seizoen een vaste waarde in België. Hij speelde 34 officiële wedstrijden. Daarin maakte hij twee treffers. Als breker op het middenrif van Mechelen maakte hij grote indruk in België. Na dit seizoen loopt zijn periode in Mechelen echter af, omdat Souza onder contract ligt bij Lommel SK. Dat is weer onderdeel van de CIty Football Group.

Die club, uitkomend op het tweede niveau in België, kocht via de CFG de Braziliaan een kleine twee jaar geleden voor liefst 2,5 miljoen euro. Na een halfjaar in Lommel verhuurde het Souza echter aan Mechelen, dat een niveau hoger actief is. In de Belgische media wordt de marktwaarde van Souza tussen de zes en acht miljoen euro geschat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.