PSV heeft international uit Ivoorkust op oog als kompaan van Rosario

Reacties

PSV is in verregaande onderhandeling met Toulouse over de komst van Ibrahim Sangaré. De 22-jarige middenvelder moet in Eindhoven de zo gewenste partner van Pablo Rosario worden. Naar verluidt bedraagt de transfersom ruim negen miljoen euro.

PSV heeft international uit Ivoorkust op oog als kompaan van Rosario
© Pro Shots

Eerder vandaag gaf PSV-coach Roger Schmidt al aan dat hij nog op zoek is naar een defensieve middenvelder. Daarbij liet de Duitser ook weten dat een vertrek van Jorrit Hendrix, die jarenlang op die positie bij PSV gespeeld heeft, nog heel goed mogelijk is.

Met Sangaré heeft PSV de door Schmidt gewilde versterking gevonden. De 1.91 meter lange Ivoriaan werd door Toulouse in 2016 uit zijn vaderland weggehaald. Sindsdien kwam de drievoudig international tot 78 optredens in de Ligue 1. Vorig seizoen degradeerde Toulouse.

Sangaré beschikt bij Toulouse over een nog een seizoen doorlopend contract. In het huidige seizoen was hij in de eerste twee duels van de huidige nummer zeventien van de Ligue 2 iedere minuut van de partij. In de laatste twee duels zat hij al niet meer bij de selectie.

Vanochtend stonden we op VI PRO al stil bij het PSV-manco. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.