PSV heeft groot wapen terug: rentree Gakpo is een feit

Reacties

Cody Gakpo heeft zaterdagmiddag een basisplaats bij PSV. De aanvaller maakt tegen FC Utrecht zijn rentree na hersteld te zijn van blessureleed.

PSV heeft groot wapen terug: rentree Gakpo is een feit
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 1
FC Utrecht
FC Utrecht

PSV-trainer Roger Schmidt sprak in de aanloop naar het duel met de Utrechters al zijn hoop uit weer te kunnen beschikken over Gakpo. De 22-jarige buitenspeler kwam op 21 oktober in de Europa League-wedstrijd tegen AS Monaco voor het laatst in actie. Hij raakte in dat duel geblesseerd en moest daarna dus toekijken.

Tegen Utrecht vormt aanvoerder Gakpo het aanvallende kwartet met Ritsu Doan, Bruma en Carlos Vinícius. De ook herstelde Noni Madueke neemt nog plaats op de bank. Philipp Max is nog niet klaar voor zijn rentree na een coronabesmetting en zal op de linksbackpositie vervangen worden door Mauro Júnior. Mario Götze ontbreekt in de wedstrijdselectie.

Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez vormen het centrale blok op het middenveld bij PSV. Laatstgenoemde krijgt opnieuw de voorkeur boven Marco van Ginkel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.