PSV haalt Van Breukelen terug naar Eindhoven

Reacties

Hans van Breukelen keert per 1 juli terug bij PSV. De oud-international neemt de positie in die hij in 2016 verliet, die van commissaris.

PSV haalt Van Breukelen terug naar Eindhoven

Van Breukelen stopte in 2016 na zes jaar als commissaris nadat hij aan de slag was gegaan bij de KNVB als technisch directeur. PSV vond in Frank Arnesen een opvolger. De Deen verliet eind 2018 de Eindhovense club voor Anderlecht, waar hij de rol van technisch directeur kreeg. De vacature heeft PSV dus nu ingevuld met een oude bekende.

'We zijn blij dat we Hans weer in die rol mogen verwelkomen', zegt president-commissaris Jan Albers. 'In een rvc van een voetbalclub wil je graag alle expertisegebieden verenigen. Met de terugkeer van Hans zijn we weer compleet.'

Zijn commissariaat bij PSV is terugkeer het betaald voetbal na zijn jaar in Zeist. Het verblijf bij de KNVB was geen succes. Met name de veelbesproken zoektocht naar een opvolger van de ontslagen Danny Blind – zowel Dick Advocaat als Henk ten Cate claimde te zijn gevraagd – droeg ertoe bij dat hij na een jaar al vertrok uit Zeist.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.