PSV haalt topaankoop Romero per direct naar Nederland

De supporters van PSV kunnen al snel kennis maken met miljoenenaankoop Maximiliano Romero. De onlangs vastgelegde aanvaller komt de selectie van Phillip Cocu nog dit seizoen versterken.

PSV haalt topaankoop Romero per direct naar Nederland

PSV maakte vorige week donderdag al bekend dat Romero werd overgenomen van Vélez Sarsfield en dat de spits in Eindhoven een contract tekent tot medio 2023. Deze verbintenis gaat echter pas in de zomer in. Toch komt Romero nu al naar Eindhoven: PSV maakt op de officiële website niet bekend onder welke voorwaarden, maar vermoedelijk wordt hij tot de zomer gehuurd van Vélez.

Romero gaat bij PSV spelen met 'Maxi' en nummer 22 op zijn rug. De achttienjarige Romero gaat door het nieuwe akkoord met PSV mee op trainingskamp naar de Verenigde Staten en zou op zondag 21 januari zijn debuut in de Eredivisie kunnen gaan maken. PSV hervat op deze dag de competitie met een uitwedstrijd bij Heracles Almelo.

PSV betaalt 10,5 miljoen aan Vélez voor Romero. De Argentijnse club heeft bovendien een doorverkooppercentage van tien procent bedongen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen