PSV haalt ervaren kracht Schwaab terug naar Eindhoven

Reacties

Daniel Schwaab gaat toch voor zijn vierde seizoen bij PSV. De Eindhovenaren hebben de verdediger, die aan het einde van het afgelopen voetbaljaar afscheid nam, teruggehaald.

PSV haalt ervaren kracht Schwaab terug naar Eindhoven

De dertigjarige Schwaab vertrok bij PSV omdat hij dichter bij zijn familie in Duitsland wilde zijn. De mandekker slaagde er echter niet in om een club in zijn vaderland te vinden. Hij trainde in de voorbereiding mee bij SC Freiburg, maar dat resulteerde niet in een samenwerking.

Zaterdag werd bekend dat Schwaab nu toch openstond voor een nieuw contract bij PSV en de club heeft de ervaren Duitser weer in de armen gesloten. Schwaab heeft tot het einde van dit seizoen getekend bij PSV, waarmee hij in het seizoen 2017/18 al kampioen van Nederland werd.

'Na drie maanden veel tijd met mijn vrouw en kinderen te hebben doorgebracht, is de honger terug', zegt Schwaab op de website van PSV. 'Het vuur brandt weer. Met de volledige steun van mijn gezin ga ik nu met veel ambitie verder bij PSV.'

PSV haalde Timo Baumgartl van VfB Stuttgart binnen als vervanger van Schwaab. Toch wilde Mark van Bommel Schwaab er weer graag bij hebben. De vraag is wat de terugkeer van de Duitser betekent voor de toekomst van Derrick Luckassen en/of Trent Sainsbury. Met de genoemde namen en Nick Viergever heeft Van Bommel nu vijf centrumverdedigers voor twee posities.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.