PSV haalt Brands terug als opvolger voor Gerbrands

Reacties

Marcel Brands keert terug naar PSV. De voormalig directeur voetbalzaken van de club wordt na dit seizoen algemeen directeur bij de Eindhovenaren. Brands wordt de opvolger van Toon Gerbrands, die stopt.

PSV haalt Brands terug als opvolger voor Gerbrands
© Pro Shots

Brands (59) was tussen 2010 en 2018 al werkzaam bij PSV, waar hij destijds verantwoordelijk was voor het technische beleid. De directeur vertrok vervolgens naar het uiterst ambitieuze Everton. In december van het afgelopen kalenderjaar nam hij daar na een dienstverband van ruim drie jaar afscheid.

Na dit seizoen gaat Brands nu weer aan de slag bij PSV. Niet in zijn oude functie, maar als algemeen directeur. Brands wordt de opvolger van zijn vroegere collega Gerbrands, die na acht jaar afscheid neemt. Brands tekent een contract tot medio 2027. De directeur voetbalzaken bij PSV blijft John de Jong.

Robert van der Wallen, voorzitter van de Raad van Commissarissen van PSV, is ervan overtuigd dat de opvolging van Gerbrands met Brands in goede handen is. 'Marcel is een echte clubman, kent de wetten van het internationale voetbal door en door en is klaar om PSV in een nieuwe rol bij de hand te nemen. De toekomst van PSV is met hem in de juiste handen', stelt hij op de clubsite.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.