PSV geeft voorsprong uit handen: topschutter Isak maakt eerste in Eindhoven

Reacties

Alexander Isak heeft donderdagavond zijn eerste doelpunt tegen PSV gemaakt. De spits van Real Sociedad werkte enkele minuten voor rust van dichtbij binnen en zette de Basken zo voor het eerst op voorsprong in Eindhoven.

PSV geeft voorsprong uit handen: topschutter Isak maakt eerste in Eindhoven
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 2
Real Sociedad
Real Sociedad

Het begin van PSV tegen de nummer vier van La Liga was nog prima en na iets meer dan een half uur beloonde de thuisclub zichzelf. Mario Götze werkte de rebound binnen, nadat een lage voorzet van Noni Madueke niet goed was verwerkt door keeper Álex Remiro.

De feestvreugde in Eindhoven verdween echter behoorlijk snel. Drie minuten na de openingsgoal maakte Adnan Januzaj gelijk en voormalig Willem II-spits Isak deed PSV in de 39ste minuut nog meer pijn. Hij werkte, na opnieuw een assist van Joseba Zaldúa, van dichtbij binnen, waardoor hij zijn eerste doelpunt tegen PSV maakte. Isak stond met Willem II één keer eerder tegenover PSV, maar kwam toen niet tot scoren in het Eredivisie-duel.

Zijn goal in Eindhoven bevestigt ook de status van Isak als doelpuntenmaker. Sinds de start van het seizoen 2019/20 maakte hij 34 goals voor Real Sociedad, geen enkele teamgenoot kwam tot meer doelpunten in die periode. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.