PSV geeft AZ het goede voorbeeld met zege op Anderlecht

Reacties

PSV heeft in een besloten oefenduel tamelijk eenvoudig gewonnen van Anderlecht. Door doelpunten van jongelingen Mohamed Nassoh (20) en Mohammed Amin Doudah (20) werd het 2-0 in Eindhoven.

PSV geeft AZ het goede voorbeeld met zege op Anderlecht
© Pro Shots

Nassoh scoorde al binnen tien minuten door zijn tegenstander uit te kappen en binnen te schieten. Na een lage voorzet van Jordan Teze (foto) vergrootte Doudah de voorsprong voor de Eindhovenaren. Bij PSV maakte Sávio zijn rentree na een blessureperiode.

Met de oefenoverwinning geven de Eindhovenaren het goede voorbeeld aan AZ, dat op 13 april in Brussel en 20 april in Alkmaar de strijd aangaat met Anderlecht in de kwartfinale van de Conference League.

PSV kwam zondagmiddag tegen Vitesse (1-1) niet verder dan een teleurstellend gelijkspel tegen Vitesse en zag daarna alle (jeugd)internationals uitvliegen. Trainer Ruud van Nistelrooij kreeg nu tegen Anderlecht de kans om andere spelers in actie te zien.

Opstelling PSV - Waterman, Teze, Ramalho (45. Seelt), Boscagli (85. Arts), Van Aanholt (60. Leysen); Tielemans, Doudah, Til; Babadi, Nassoh, Hazard (30. Kwaaitaal, 70. Sávio).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.