PSV en Spurs akkoord: zeker 32 miljoen euro voor Bergwijn

Reacties

PSV en Tottenham Hotspur zijn het eens over de transfer van Steven Bergwijn naar de Londense Premier League-club. In de nacht van maandag op dinsdag is een principe-akkoord bereikt.

PSV en Spurs akkoord: zeker 32 miljoen euro voor Bergwijn
© Pro Shots

De Eindhovenaren ontvangen 30 miljoen euro voor de 22-jarige aanvaller, die dinsdag al niet meer meetraint. Naar verwachting is de transfer snel rond. Verder zijn er ook bonussen afgesproken, waardoor het bedrag zeker de 32 miljoen euro zal aantikken en nog verder kan oplopen.

Bergwijn verlengde vorig jaar nog zijn contract, waardoor hij tot medio 2023 onder contract staat bij PSV. Eerder werd Sevilla al concreet voor de Oranje-international, maar tot een deal kwam het niet.

De in Amsterdam geboren Bergwijn debuteerde eind 2014 in de hoofdmacht van PSV tijdens het bekerduel met Almere City FC. Sindsdien speelde hij in totaal 149 wedstrijden voor PSV, waarin hij 31 maal scoorde.

Afgelopen zondag wilde hij niet spelen tegen FC Twente vanwege de transferperikelen. Die wens was aanleiding voor de nodige ophef rond Bergwijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer S. Bergwijn
Meer over S. Bergwijn
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.