PSV en Heerenveen naderen deals over Dumfries en Lammers

Reacties

Denzel Dumfries is dicht bij een transfer van SC Heerenveen naar PSV. Sam Lammers maakt in dat geval de omgekeerde overstap.

PSV en Heerenveen naderen deals over Dumfries en Lammers

De transfer van rechtsback Dumfries zat lange tijd muurvast. Zo stelde technisch manager Marcel Brands van PSV dat hij de kans op een deal als zeer klein inschatte. Een opening is echter aanstaande. Spits Lammers gaat namelijk op huurbasis naar Friesland, waarschijnlijk als onderdeel van de transfer van Dumfries.

Heerenveen wilde Lammers het liefst kopen, maar daar werkte PSV niet aan mee. De frontman stond ook in de belangstelling van (onder meer) VVV-Venlo, FC Emmen, Heracles Almelo en PEC Zwolle.

Lammers heeft zijn keuze voor de Friezen gemaakt; beide clubs praten nog over de precieze voorwaarden. Zo wil Heerenveen niet met lege handen staan indien de spits via een periode in het Abe Lenstra Stadion zijn grote doorbraak beleeft.

De naderende witte rook uit Friesland en Eindhoven is ook goed nieuws voor Sherel Floranus. De back van Sparta Rotterdam zal op korte termijn door Heerenveen worden gepresenteerd als opvolger van Dumfries.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.