PSV en Heerenveen komen er niet uit over Dumfries

Reacties

Van een transfer van Denzel Dumfries naar PSV is in elk geval voorlopig geen sprake. Het gat tussen vraag en aanbod blijkt te groot.

PSV en Heerenveen komen er niet uit over Dumfries

'Zij bieden iets, wij vragen iets en daar komen wij niet uit', vertelt technisch manager Gerry Hamstra van Heerenveen. Marcel Brands liet eerder deze week namens PSV al weten dat hij de kans op het aantrekken van Dumfries als 'heel klein' inschatte. Sindsdien verhoogde PSV, wiens spits Sam Lammers overigens in de belangstelling staat van Heerenveen, zijn bod niet.

Heerenveen heeft een sterke onderhandelingspositie rond Dumfries. De verdediger tekende een jaar geleden een contract tot 2021 in Friesland. Heerenveen noteerde in het afgelopen jaarverslag bovendien een eigen vermogen van twintig miljoen, daarin waren de uitgaande transfers van Sam Larsson, Jeremiah St. Juste, Joost van Aken en Dennis Johnsen nog niet eens meegenomen. Een directe noodzaak om te verkopen is er dan ook niet.

Floranus
De impasse tussen Heerenveen en PSV zorgt ervoor dat Sherel Floranus waarschijnlijk in de wachtkamer moet plaatsnemen. Met Sparta Rotterdam is Heerenveen inmiddels tot een akkoord gekomen over de negentienjarige verdediger, die ook al medisch goedgekeurd werd. Met Floranus zelf sprak Heerenveen nog niet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.