'PSV en Heerenveen akkoord over Huntelaar'

Klaas Jan Huntelaar krijgt dan toch zijn zin. De aanvaller speelt komend seizoen zeer waarschijnlijk bij SC Heerenveen. De Friese club kwam zaterdag tot een akkoord met PSV over de transfer van de jeugdinternational.

'PSV en Heerenveen akkoord over Huntelaar'

De onderhandelingen over de overgang van Huntelaar verliepen zeer moeizaam. Wat een simpel klusje leek (Sibon naar PSV, Huntelaar naar Heerenveen) werd een lastig karwei omdat de Eindhovenaren een pittig transferbedrag eisten voor de twintigjarige aanvaller, die nog tot medio 2005 onder contract staat bij PSV.

Tot woede van Huntelaar, die weet dat er voor hem geen toekomst is in Eindhoven. Maar die boosheid lijkt bekoeld nu PSV en Heerenveen tot een vergelijk zijn gekomen. Volgens De Telegraaf zal de topscorer van de Gouden Gids Divisie maandag met de Friese club om tafel gaan om tot een akkoord over een contract voor drie of vier seizoenen te komen.

Huntelaar speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij AGOVV Apeldoorn, waarvoor hij 26 keer scoorde. Eerder kwam hij een duel in actie voor PSV en negen wedstrijden bij De Graafschap.

Heerenveen wil verdediger Excelsior
Heerenveen heeft Michel Breuer op het oog. De Friezen zouden zich bij Excelsior hebben gemeld voor de 24-jarige verdediger. Breuer heeft bij de Rotterdamse club nog een contract tot de zomer van 2005.

Bekijk hier al onze video's