PSV en Feyenoord aan zet: verhoogde odd voor goal van topscorer Simons

ADVERTORIAL – Voor PSV en Feyenoord begint vanavond het avontuur in de Europa League. Kan PSV afrekenen met FK Bodø/Glimt en lukt het Feyenoord om in Rome te stunten tegen Lazio? Blik vooruit en speel mee bij Unibet! Er zijn verschillende Boosted Odds.

PSV en Feyenoord aan zet: verhoogde odd voor goal van topscorer Simons
© Pro Shots

PSV
PSV heeft een paar tikken geïncasseerd in de voorbije weken. De uitschakeling door Rangers FC in de play-offs voor de Champions League was een dreun en de nederlaag bij FC Twente afgelopen zaterdag deed pijn. Ruud van Nistelrooij predikte optimisme op weg naar de start van de groepsfase van de Europa League. De coach heeft zijn team uit de put getrokken en belichtte ook de positieve punten, zoals het scorend vermogen. 'We maken ook belachelijk veel doelpunten met Gakpo en Simons nu als topscorers. Hun skills en beweeglijkheid, het is fantastisch om naar te kijken', klonk het. Met de Boosted Odds heeft Unibet ook ingespeeld op die kwaliteiten.

Zo is de quotering voor een goal van Xavi Simons tegen Bodø/Glimt verhoogd naar maar liefst 3.10. Het negentienjarige toptalent scoorde in acht optredens voor PSV al zeven keer. Hij was gemiddeld eens per 73 minuten trefzeker voor zijn nieuwe club.

Gakpo staat net als Simons al op zeven goals vroeg in het seizoen. Verwacht jij dat de twee gaan excelleren bij de Europa League-start in Eindhoven? Dan is de verhoogde quotering voor een zege van PSV met minstens drie goals verschil (4.25) ook interessant. De andere Boosted Odd heeft ook te maken met het scorend vermogen bij het team van Van Nistelrooij: PSV wint en minstens vier goals in de wedstrijd (3.50). Bodø/Glimt staat nu tweede in de Noorse competitie en heeft na 21 speelrondes gemiddeld 2,5 keer per wedstrijd gescoord. De PSV-defensie is dus gewaarschuwd.

Boosted Odds:
- Xavi Simons scoort: 3.10
- PSV wint en meer dan 3,5 doelpunten: 3.50
- PSV wint met minstens drie goals verschil: 4.25

Feyenoord
Voor de ploeg van Arne Slot wacht een heel andere test, de Rotterdammers zullen donderdagavond als underdog aantreden in Stadio Olimpico. Lazio won twee weken geleden in eigen huis nog knap met 3-1 van Internazionale. Het team van voormalig Napoli-, Chelsea- en Juventus-coach Maurizio Sarri heeft de ambitie om dit seizoen in de Serie A in de buurt te komen van de Champions League-plaatsen. Met een quotering van 2.04 voor een zege zijn de Romeinen de favoriet tegen Feyenoord. Bij Lazio zijn veel ogen gericht op topschutter Ciro Immobile, de quotering voor een goal van de 55-voudig Italiaans international tegen Feyenoord is 1.82.

Feyenoord heeft echter ook reden om optimistisch te zijn. Slot heeft veel aankopen kunnen verwelkomen en in de eerste vijf speelrondes van de Eredivisie werd nog niet verloren. Wat zit er in het vat als de nieuwkomers eenmaal hun draai hebben gevonden? Een goed resultaat tegen Lazio zou een enorme boost betekenen. Inzetten op een zege van de Conference League-finalist kan je 3.70 keer de inleg opleveren, terwijl de odd voor een gelijkspel 3.85 is.

Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus. Na een eerste weddenschap van minstens 10 euro zijn er Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's