PSV en Dortmund nog niet akkoord over voorstel Malen

Reacties

Donyell Malen en Denzel Dumfries keren op z’n vroegst dit weekend terug op het trainingsveld bij PSV. De twee spelers, die ontbraken tegen Galatasaray, hebben een sterke vertrekwens. Een mogelijke transfer van Malen naar Borussia Dortmund hangt nog op details.

PSV en Dortmund nog niet akkoord over voorstel Malen
© Pro Shots

Beide internationals hebben al langer een vertrekwens. PSV gaf ze de voorbije weken de ruimte om met geïnteresseerde clubs te spreken. Eerder werd gezegd dat de twee op 19 juli aan zouden haken, maar nu lijken ze tot het weekend de tijd te krijgen. Donderdag staat er een uitlooptrainining gepland en vrijdag is de selectie vrij.

De kans wordt echter steeds groter dat Malen helemaal niet meer terugkeert op De Herdgang. Formeel heeft Borussia Dortmund nog geen bod uitgebracht, maar er is wel contact geweest met PSV. Vooralsnog is er echter nog geen overeenstemming. Dortmund heeft een lagere vraagprijs in gedachten dan PSV. Dortmund gaat komend weekend op trainingskamp, in een ideale wereld sluit de international daarvoor al aan.

Rondom Dumfries is het relatief rustig. Het is al langer bekend dat Everton en Internazionale de rechterverdediger op de korrel hebben.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.