PSV-doelman Drommel bijzonder ongelukkig in de fout

Joël Drommel is zaterdag zeer ongelukkig in de fout gegaan in het Eredivsie-duel met Willem II. De PSV-doelman schatte een schot van Ché Nunnely verkeerd in.

Willem II
Willem II
2 - 1
PSV
PSV

PSV was in de slotfase van de wedstrijd in Tilburg juist op zoek naar de winnende treffer. De Eindhovenaren waren veelvuldig op de helft van de thuisploeg te vinden, maar kregen de bal er niet in. In plaats daarvan viel hij in de 76ste minuut aan de andere kant binnen.

Nunnely kreeg de bal en dribbelde richting de rand van het strafschopgebied van PSV. Zijn schot leek niet al te gevaarlijk, maar Drommel verwerkte de bal helemaal verkeerd en zag hem tot zijn grote afgrijzen in de hoek belanden: 2-1.

PSV heeft nog een kwartier om een kostbare nederlaag in het Koning Willem II Stadion te voorkomen. Coach Roger Schmidt heeft Carlos Vinícius ingebracht om dat te bewerkstelligen.