PSV denkt opnieuw aan Van Ewijk

Reacties

PSV houdt de ontwikkeling van Milan van Ewijk scherp in de gaten. De Eindhovenaren overwegen om in de zomer werk te maken van de komst van de rechtsback van SC Heerenveen.

PSV denkt opnieuw aan Van Ewijk
© Pro Shots

Van Ewijk (22) is bezig aan een sterk seizoen in Friesland, waar hij sinds zijn transfer van ADO Den Haag in 2021 zijn thuiswedstrijden speelt. Hij was afgelopen zomer ook al in beeld bij PSV en de interesse blijkt niet te zijn verdwenen.

PSV is eigenlijk al sinds het vertrek van Denzel Dumfries naar Internazionale zoekende op de rechtsbackpositie. Dit seizoen begon Ruud van Nistelrooij met de gehuurde Ki-Jana Hoever op die plek, maar hij is inmiddels alweer teruggekeerd naar Engeland. Philipp Mwene heeft niet weten te overtuigen en Jordan Teze is van nature een centrumverdediger. 

Van Ewijk hoopt na dit seizoen een volgende stap in zijn carrière te kunnen zetten. Er is veel interesse in de rechtsback, ook vanuit het buitenland, maar Van Ewijk wil graag eerst naar de Nederlandse top. Hij ligt nog tot de zomer van 2025 vast bij Heerenveen, dat inzet op een transfersom van naar verluidt vijf miljoen euro.

In januari sprak Van Ewijk met VI over de belangstelling van andere clubs en zijn toekomstplannen:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.