PSV denkt door blessure Ramalho weer aan Doekhi

Reacties

PSV heeft geïnformeerd naar de mogelijkheid om Danilho Doekhi van Vitesse over te nemen. Door de blessure van André Ramalho zijn de Eindhovenaren opnieuw bij Doekhi uitgekomen.

PSV denkt door blessure Ramalho weer aan Doekhi
© Pro Shots

De 23-jarige verdediger staat al langer op de PSV-lijsten. Dat het neefje van voormalig international Winston Bogarde transfervrij is na dit seizoen zorgt ervoor dat PSV wil kijken wat er nu al mogelijk is. Van concrete gesprekken en een bod bij Vitesse is nog geen sprake.

Doekhi speelde in de jeugd bij Xerxes en Excelsior en sloot in de zomer van 2016 aan bij Jong Ajax. In het seizoen 2017/18 werd de geboren Rotterdammer kampioen van de Keuken Kampioen Divisie; in dat jaar speelde Doekhi 33 competitiewedstrijden. Een doorbraak in het eerste elftal van Ajax bleef echter uit.

De stopper maakte in 2018 de overstap naar Vitesse en daar heeft hij zich ontwikkeld tot mogelijk een van de beste centrumverdedigers van Nederland. Doekhi bereikte vorig seizoen met Vitesse de finale van de strijd om de KNVB-beker en sinds dit seizoen draagt hij de aanvoerdersband. Tot dusverre speelde Doekhi 116 wedstrijden voor Vitesse.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer D. Doekhi
Meer over D. Doekhi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.