PSV denkt aan Tsygankov als vervanger Gakpo

Reacties

PSV ziet in Viktor Tsygankov een mogelijke versterking indien Cody Gakpo de club alsnog verlaat. Daar houden betrokken namelijk nog altijd rekening mee. Tsygankov is een 24-jarige Oekraïner die bij Dinamo Kiev speelt.

PSV denkt aan Tsygankov als vervanger Gakpo
© Pro Shots

Tsygankov staat al langer op de lijst die door de scouting is aangedragen. De aanvaller kan zowel rechts als links op de flanken goed uit de voeten, terwijl hij ook als aanvallende middenvelder heeft gespeeld. Tsygankov is geboren in Israël, waar zijn vader Vitaly Tsygankov voetbalde.

Tsygankov is een product uit de opleiding van Dinamo Kiev. Hij maakte zijn debuut in 2016 en hij speelde inmiddels al 222 wedstrijden voor die club. Daarin scoorde hij al 86 keer en gaf hij 59 assists. Hoewel Tsygankov pas 24 jaar is, speelde hij ook al veertig interlands voor Oekraïne.

Of het gezien de tijd nog lukt om Tsygankov op te halen als Gakpo vandaag vertrekt, is nog de vraag. De aanvaller heeft nog een contract voor één jaar. Toch zal er een behoorlijke transfersom voor hem moeten worden betaald.

Spelersprofiel

V. Tsyhankov


Geboortedatum:
15 november 1997
Leeftijd:
26
Geboorteplaats:
Nahariya
Nationaliteit
Oekraïne
Lengte:
1,78 m
Gewicht:
73 kg
Huidige club:
Girona
Nationaal team:
Oekraïne
Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.