PSV deed vergeefse poging om transfervrije Blind op te pikken

Reacties

PSV heeft een poging ondernomen om Daley Blind (32) transfervrij in te lijven na diens vertrek bij Ajax. De Oranje-international besloot niet in te gaan op de interesse vanuit Eindhoven en koos voor een avontuur bij Bayern München.

PSV deed vergeefse poging om transfervrije Blind op te pikken
© Pro Shots

Blind en Ajax gingen eind december officieel uit elkaar. De routinier had een contract tot komende zomer, maar raakte voor het WK onder trainer Alfred Schreuder zijn basisplaats kwijt. Op 27 december vorig jaar verkreeg de 99-voudig international een transfervrije status na de ontbinding van zijn verbintenis met Ajax.

PSV hoopte de transfervrije Blind daarna te verleiden tot een overstap naar het Philips Stadion. De club uit Eindhoven zag in de ervaren linkspoot een welkome versterking, maar Blind liet de belangstelling van de huidige nummer vier van de Eredivisie aan zich voorbij gaan.

Voordat Blind bij Bayern München tekende was er ook concrete interesse van het Antwerp FC van Marc Overmars en Mark van Bommel. De ex-speler van FC Groningen en Manchester United werd ook gelinkt aan een transfer naar Japan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.