PSV bevestigt nieuw contract: 'Een mooiere dag is nauwelijks denkbaar'

Reacties

PSV en Jordan Teze bereikten maandag een akkoord over een nieuw contract en nu heeft de verdediger daadwerkelijk zijn handtekening gezet. Teze ligt tot medio 2025 vast in Eindhoven.

PSV bevestigt nieuw contract: 'Een mooiere dag is nauwelijks denkbaar'
© Pro Shots

'Ik teken vandaag voor de vierde keer een contract bij PSV. Ik voel mezelf heel erg verbonden met deze club. Als jonge jongen kwam ik hier binnen en ik voelde mezelf al snel thuis. Ik ben heel dankbaar voor hetgeen ik hier tot op heden allemaal heb meegemaakt', aldus Teze op de clubwebsite.

De 22-jarige Teze speelde tot op heden 98 wedstrijden in het eerste elftal. Hij won de KNVB-beker en de Johan Cruijff Schaal met de Brabanders.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Teze maakt ook deel uit van de Oranje-selectie voor de interlands tegen Wales (tweemaal), België en Polen. 'Het is eigenlijk niet te bevatten. Ik heb de afgelopen maanden keihard gewerkt om een oproep te verdienen voor Oranje', reageert Teze.

'Ik keek vandaag op mijn telefoon en zag tot mijn grote blijdschap dat het gelukt is. Als klap op de vuurpijl mag ik nu ook nog eens een vernieuwd contract tekenen bij PSV. Een mooiere dag is nauwelijks denkbaar.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.