PSV bevestigt: debuut lonkt voor Zahavi

Reacties

Eran Zahavi maakt deel uit van de selectie waarmee PSV afreist naar Noorwegen voor de Europa League-ontmoeting met Rosenborg BK. De Israëliër kan donderdagavond debuteren.

PSV bevestigt: debuut lonkt voor Zahavi
© Pro Shots
Rosenborg BK
Rosenborg BK
0 - 2
PSV
PSV

PSV deed zijn best Zahavi zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen en dat is nu gelukt voor het duel waarin de Eindhovenaren deelname aan de groepsfase van de Europa League kunnen afdwingen. In Trondheim moet de ploeg van Roger Schmidt afrekenen met Rosenborg, dat vorig jaar door PSV nog met 1-4 werd verslagen in de groepsfase van de Europa League.

De impulsen van Zahavi zijn nu zeer welkom. Zonder de goalgetter verliep het aanvalsspel afgelopen zondag tegen Heracles Almelo zeer stroef. PSV creëerde onvoldoende kansen en verspeelde voor het eerst in het nieuwe Eredivisie-seizoen punten (1-1).

Eerder deze week versterkte PSV zich ook met Ibrahim Sangaré. De nieuwe middenvelder is er tegen Rosenborg nog niet bij. Vincent Müller, de nieuwe derde keeper, zit wel bij de selectie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.