PSV bevestigt akkoord met PEC: 'Thomas is klaar voor stap omhoog'

Reacties

PSV heeft bevestigd een akkoord te hebben bereikt met PEC Zwolle over Ryan Thomas. De 23-jarige Nieuw-Zeelander komt, zoals VI eerder al meldde, over van PEC Zwolle en tekent als hij de medische keuring doorstaat een vierjarig contract bij de landskampioen.

PSV bevestigt akkoord met PEC: 'Thomas is klaar voor stap omhoog'

Zo heeft trainer Mark van Bommel zijn nieuwe middenvelder binnen. Het vertrek van de naar Chelsea teruggekeerde Marco van Ginkel moet mede door Thomas opgevangen worden. De aanwinst speelt bij voorkeur centraal op het middenveld en kan bovendien als linksbuiten uit de voeten.

Interim technisch manager John de Jong geeft op de clubsite van PSV uitleg over de transfer: 'Ryan is een technische verbindingsspeler op het middenveld. We volgen hem al langere tijd. Hij is klaar voor een stap omhoog. Thomas zelf zegt over zijn overstap: 'Ik kijk er ontzettend naar uit om op een hoger niveau aan de slag te gaan.'

Thomas is de zesde aanwinst van deze zomer bij PSV. De Eindhovenaren haalden eerder al Angeliño, Denzel Dumfries, Nick Viergever, Trent Sainsbury en Lars Unnerstall. Laatgenoemde is direct terugverhuurd aan VVV-Venlo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.