PSV beraadt zich op positie Madueke

Reacties

PSV weet nog niet of het de markt op gaat om een vervanger voor Noni Madueke te halen. De twintigjarige aanvaller raakte zwaar geblesseerd en is waarschijnlijk tot na het WK uitgeschakeld.

PSV beraadt zich op positie Madueke
© Pro Shots

Het wegvallen van de talentvolle Brit was een behoorlijke streep door de rekening voor trainer Ruud van Nistelrooij en diens staf. Met het aanvalstrio Madueke – Luuk de Jong – Cody Gakpo leek PSV klaar om een gooi te doen naar de groepsfase Champions League. Maar nog voordat het miljardenbal losbarstte stond Madueke langs de kant.

In deze fase weet PSV nog niet of het de markt opgaat om een vervanger te halen. Het nieuws is nog te vers. Bovendien dienen enkele talenten zich aan. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal kreeg Johan Bakayoko een basisplaats. Hij werd gaandeweg het duel vervangen door Ismael Saibari. Beiden zitten ook bij de selectie voor het duel met AS Monaco. Daarnaast is ook Sávio, die niet is meegereisd naar het prinsdom, een optie voor die kant.

Intussen is van uitgaande transfers voorlopig geen sprake. PSV is geenszins voornemens bepalende spelers in deze cruciale fase van het seizoen te laten vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.