PSV aast op VVV-keeper Unnerstall

Reacties

PSV heeft Lars Unnerstall (27) op het oog als mogelijke vervanger van Jeroen Zoet. De Duitse doelman heeft een aflopend contract bij VVV-Venlo.

PSV aast op VVV-keeper Unnerstall

Unnerstall zou daardoor transfervrij de overstap kunnen maken naar PSV, dat waarschijnlijk op zoek moet naar een nieuwe eerste doelman. Zoet heeft weliswaar nog een contract voor één seizoen, maar heeft er geen geheim van gemaakt een transfer te willen maken. De 27-jarige international was de afgelopen vijf seizoenen eerste keus onder de lat in Eindhoven.

Dat de landskampioen het oog op Unnerstall heeft laten vallen, is geen verrassing. Stan Valckx, oud-speler van PSV en technisch manager van VVV, liet zich onlangs al ontvallen dat de voormalig keeper van Schalke 04 de kwaliteiten heeft om voor een topclub te spelen. De ex-jeugdinternational van Duitsland kwam vorig jaar transfervrij over van Fortuna Düsseldorf.

In het geval dat Zoet een transfer maakt, moet Unnerstall in het Philips Stadion de concurrentiestrijd aangaan met Eloy Room. De 29-jarige international van Curaçao maakte vorige zomer de overstap van Vitesse en fungeerde dit seizoen als tweede keeper. Verder heeft PSV ook nog Hidde Jurjus (momenteel verhuurd aan Roda JC), Luuk Koopmans en Yannick van Osch onder contract staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.