'PSG wil megabod over tien dagen accepteren, maar blijft machteloos'

Reacties

Kylian Mbappé zal het Franse en internationale voetbalnieuws voorlopig domineren. De aanvaller, door Paris Saint-Germain niet in de selectie opgenomen voor het trainingskamp in Japan, heeft alle troefkaarten in handen en zijn werkgever staat vrijwel machteloos.

'PSG wil megabod over tien dagen accepteren, maar blijft machteloos'
© Pro Shots

Dat blijkt ook uit een bericht van RMC Sport, waarin de Franse radiozender zich baseert op nieuwe informatie. Dat er interesse voor Mbappé bestaat uit alle uithoeken van de wereld en sinds kort ook uit het koopgrage Saoedi-Arabië, dat is geen verrassing. Al-Hilal biedt de duizelingwekkende som van tweehonderd miljoen euro, enkel om het laatste contractjaar van Mbappé af te kopen.

Zoals eerder gemeld, zou PSG een deadline van 31 juli hebben gesteld aan Mbappé om zijn contract te verlengen. Als de aanvaller die laat passeren, zou de club uit Parijs bereid zijn om zijn sterspeler voor het door Al-Hilal geboden bedrag te verkopen. De Arabische club zou bereid zijn hem een jaar later naar Real Madrid te laten vertrekken.

Probleem in het vermeende wensdenken van PSG: de uiteindelijke beslissing ligt natuurlijk bij Mbappé. Als de wereldkampioen van 2018 besluit om zijn tot medio 2024 dienende contract uit te dienen, kan zijn werkgever daar niest aan doen, behalve hem het leven zuur maken.

Bekijk hier al onze video's
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.