PSG trommelt sterren op bij presentatie nieuwe uitshirt

Reacties

Paris Saint-Germain heeft het uitshirt voor het seizoen 2023/24 wereldkundig gemaakt. De Franse topclub trommelde zijn sterspelers op om het shirt te presenteren.

PSG trommelt sterren op bij presentatie nieuwe uitshirt
© Instagram

Komend seizoen speelt Paris Saint-Germain het gros van de uitwedstrijden in een wit tenue. Onder anderen Kylian Mbappé, Neymar, Marco Verratti en Presnel Kimpembe waren aanwezig om het nieuwe uitshirt bekend te maken. Ook baanatleten Caster Semanya en Ladji Doucouré waren van de partij. Lieke Martens was niet op het evenement, maar prijkt wel in het nieuwe shirt op de sociale media van PSG (zie hoofdfoto).

Het uitshirt voor komend seizoen is overwegend wit, maar op de borst loopt een horizontale baan met de traditionele rood-wit-blauwe kleurencombinatie. In die balk staat de naam van shirtsponsor Qatar Airways. Het shirt is gepresenteerd op het hardloopevenement We run Paris – 10KM, dat dit jaar voor het eerst wordt gehouden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Het shirt is voorzien van Nike Dri-FIT technologie, die innovatief is in zowel de pasvorm als de stof, om de spelers meer dan 90 minuten droog te houden van zweet', valt te lezen op de clubwebsite. Het originele shirt is te koop voor €149,99. PSG biedt ook een replicaversie aan voor €94,99.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.