PSG-spelers hekelen woordgebruik Kuipers na CL-uitschakeling

Reacties

Björn Kuipers heeft zich dinsdag de woede op de hals gehaald van de spelers van Paris Saint-Germain, die niet gediend waren van de woorden van de Nederlandse arbiter in de halve finale van Champions League.

PSG-spelers hekelen woordgebruik Kuipers na CL-uitschakeling
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
2 - 0
PSG
PSG

Na de kansloze avond in Manchester (2-0) moest Kuipers het ontgelden. PSG-middenvelder Ander Herrera wees tegenover RMC na afloop naar de Nederlandse arbiter. 'Men praat over respect, respect voor de arbiters. Hij zegt "fuck off" tegen Leandro Paredes. Als wij zoiets zeggen, dan krijgen we meteen vier wedstrijden aan onze broek.'

Ook PSG-middenvelder Marco Verratti kreeg naar eigen zeggen dezelfde woorden naar zijn hoofd. 'De scheidsrechter zei "fuck you" tegen mij. Als ik dat zeg, krijg ik tien wedstrijden. Ik praat veel met de arbiter, maar dat zeg ik nooit.'

PSG was niet gelukkig met het optreden van Kuipers. De Nederlander trok zijn beslissing de Fransen in de vierde minuut een penalty te geven in op advies van de VAR. Dat was op basis van de beelden terecht.

Na ruim een uur trok Kuipers een rode kaart na een actie uit frustratie van Ángel Di María, die na een uitbal op de voet van Fernandinho ging staan. Na afloop ging PSG-trainer Mauricio Pochettino nog verhaal halen bij Kuipers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.