PSG-spelers én fans zorgen voor prachtige steunbetuiging aan Sergio Rico

Reacties

De spelers en supporters van Paris Saint-Germain staan zaterdagavond tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen uitgebreid stil bij de situatie van doelman Sergio Rico, die na een ongeluk in Spanje al dagen in het ziekenhuis ligt. Gezamenlijk zorgden zij voor een mooie steunbetuiging.

PSG-spelers én fans zorgen voor prachtige steunbetuiging aan Sergio Rico
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 3
Clermont
Clermont

De spelers van Paris Saint-Germain kregen na het behaalde kampioenschap een aantal dagen vrijaf. De 29-jarige Rico gebruikte die dagen voor een bedevaart van zijn geboortestad Sevilla richting El Rocio. Daar heeft volgens diverse Spaanse en Franse media een ongeluk met een paard plaatsgevonden. Rico werd naar het ziekenhuis vervoerd en ligt daar nog steeds.

Wat er precies met de keeper aan de hand is, is onduidelijk. Zijn vrouw Alba Silva bevestigde via Instagram wel de vermoedens dat het nog altijd niet goed gaat met Rico.

Zaterdag liet alles en iedereen bij PSG merken aan Rico te denken. Voor aanvang toonden de fans een groot spandoek van een PSG-shirt met rugnummer 16 en daarboven de naam Sergio Rico. In de zestiende minuut verscheen er een volgend spandoek. Alsof het zo moest zijn opende Sergio Ramos juist in die minuut de score tegen Clermont.

De 2-0 kwam op naam van Kylian Mbappé, die na het benutten van een penalty een shirt van zijn ploeggenoot toonde. Op het moment van schrijven is er een halfuur gespeeld: het staat 2-1 voor PSG.

Vooraf hadden de spelers ook al in speciale shirts hun warming-up gedaan (zie hoofdfoto). 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.