'PSG schakelt door en legt contact met Arsenal en FC Porto'

Reacties

Mikel Arteta en Sergio Conceição zijn naar verluidt in beeld bij Paris Saint-Germain. Vrijdag lekte uit dat de Franse topclub in ieder geval niet in zee gaat met Julian Nagelsmann.

'PSG schakelt door en legt contact met Arsenal en FC Porto'
© Pro Shots

Nagelsmann was voor PSG de gedroomde kandidaat, maar de onderhandelingen tussen beide partijen zijn stuk gelopen. De leiding van de landskampioen laat het er niet bij zitten. Sportief directeur Luis Campos zocht contact met Arsenal, dat onder leiding van Mikel Arteta als tweede eindigde in de Premier League. De komst van de voormalig speler van de club lijkt echter een moeilijk verhaal te worden, schat RMC Sport ​​​​​​​in.

Een eventuele komst van Conceição lijkt een stuk waarschijnlijker. De Portugese trainer zou het beu zijn om iedere transferperiode zijn beste spelers te verliezen en staat niet onwelwillend tegenover een nieuw avontuur. Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Conceição, zette al voet op Franse grond en is inmiddels in gesprek met PSG.

PSG is op zoek naar een nieuwe oefenmeester, al zit Christophe Galtier officieel nog op zijn post. Het is een publiek geheim dat de 56-jarige oefenmeester binnen afzienbare tijd het veld moet ruimen. Galtier leidde PSG naar de landstitel, maar kon de club geen succes brengen in de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.