PSG rondt komst van Ajacied Bakker af

Reacties

Mitchel Bakker is definitief speler van Paris Saint-Germain. De linksback van Ajax was afgelopen winter al dicht bij een transfer naar Parijs, maar toentertijd kwam de deal niet op tijd rond.

PSG rondt komst van Ajacied Bakker af

Al op 30 januari meldde VI dat Bakker (inmiddels 19) in verregaande onderhandelingen was met PSG. De jeugdinternational had daarvoor al zijn debuut gemaakt in de hoofdmacht van Ajax en behoorde ook tot de selectie voor het trainingskamp van het eerste elftal.

Van een tussentijdse overstap kwam het uiteindelijk niet en dus haalt PSG de vleugelverdediger transfervrij binnen. Bakker tekent een contract tot medio 2023 bij de landskampioen van Frankrijk. De linksback speelde na het uitlekken van de onderhandelingen met PSG nog maar zeven wedstrijden voor Jong Ajax.

Bakker sluit per direct aan bij de A-selectie. In mei van dit jaar besloot PSG om per direct te stoppen met het beloftenteam. De club kwam tot de conclusie dat het team onvoldoende betekenis heeft voor de doorstroming van de jeugd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Bakker
Meer over M. Bakker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.