'PSG neemt tot 31 juli geen biedingen op Mbappé in overweging'

Reacties

Dat het ontbreken van de naam van Kylian Mbappé in de selectie voor het trainingskamp van Paris Saint-Germain in Japan iets te betekenen heeft, dat lijkt wel duidelijk. Het lijkt erop dat er een breuk aanstaande is tussen PSG en zijn sterspeler.

'PSG neemt tot 31 juli geen biedingen op Mbappé in overweging'
© Pro Shots

Volgens de Franse sportkrant L'Équipe moet deze beslissing van PSG gezien worden als laatste waarschuwing aan kamp-Mbappé. Tot 31 juli zou er ook geen bod op hem in overweging worden genomen, dat is de deadline die de club hem gesteld heeft om zijn contract al dan niet te verlengen. Als de aanvaller dan nog steeds niet bijtekent, zou hij te koop zijn.

Fabrizio Romano heeft een andere versie. De Italiaanse transferjournalist heeft begrepen dat Mbappé per direct te koop is als een club zich met een bevredigend bod meldt. Verschillende media melden daarbovenop dat Mbappé helemaal niet op een vertrek zit te wachten, omdat hij volgend jaar ergens transfervrij kan tekenen. Het risico dat zijn club hem het hele seizoen niet laat spelen, zou hij daarbij op de koop toe nemen.

Bekijk hier al onze video's
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.