PSG hekelt geruchten: 'Tweeduizend procent zeker dat Neymar blijft'

Reacties

Voorzitter Nasser Al-Khelaïfi van Paris Saint-Germain wordt doodmoe van de berichten in Spaanse media dat Real Madrid deze zomer alles op alles zet om Neymar in te lijven. Volgens de bestuurder staat het vast dat de 26-jarige dribbelaar ook na de zomer nog actief is in Parijs.

PSG hekelt geruchten: 'Tweeduizend procent zeker dat Neymar blijft'

'Wie heeft ooit gezegd dat hij hier vertrekt? Niemand', maakte Al-Khelaïfi zaterdagavond duidelijk in gesprek met Franse media na het 0-2 verlies van PSG tegen Stade Rennes. 'Neymar heeft een doorlopend contract met ons. Het is tweeduizend procent zeker dat hij blijft.'

In de zomer van 2017 betaalde PSG nog het astronomische bedrag van 222 miljoen euro om Neymar los te weken bij Barcelona. Dagblad AS meldde deze week met grote stelligheid dat Real Madrid een bod van 260 miljoen euro op de Braziliaan voorbereidt.

Neymar was deze jaargang goed voor 28 doelpunten en negentien assists in dertig officiële wedstrijden. Door een gebroken middenvoetsbeentje kwam hij de afgelopen tweeënhalve maand niet in actie. De revalidatie verloopt volgens plan, waardoor een optreden op het WK niet in gevaar komt. Zaterdag werd bekend dat Neymar weer mag trainen met de bal.

'Ik voel me beter dan een tijdje terug. Lange tijd was ik bang dat ik een verkeerde beweging zou maken. Ik heb altijd goed geluisterd naar de dokter', vertelde Neymar dit weekeinde in de YouTube-show Canal Zico 10.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.