PSG en Barça grijpen naast nieuwe Pirlo: 'Hij wil naar Inter of Juve'

Reacties

Sandro Tonali gaat komende zomer een transfer naar een Italiaanse topclub maken. Dat stelt Brescia-voorzitter Massimo Cellino. Ook Barcelona en Paris Saint-Germain zaten achter het Italiaanse toptalent aan, maar de twintigjarige spelmaker ziet de stap naar het buitenland niet zitten.

PSG en Barça grijpen naast nieuwe Pirlo: 'Hij wil naar Inter of Juve'
© Pro Shots

De toekomst van Tonali is al maanden het onderwerp van gesprek in Italiaanse kranten. De drievoudig international heeft bij Brescia namelijk een contract dat volgend jaar afloopt. En dus weet ook Cellino, voorzitter en eigenaar van de Serie A-hekkensluiter, dat het moeilijk wordt de technisch begaafde spelmaker te behouden.

'Op sommige spelers word ik verliefd, ik zou hen het liefst nooit verkopen', vertelt Cellino in een interview met Corriere dello Sport. Tonali, in eigen land al vergeleken met Andrea Pirlo vanwege de gelijkenissen qua uiterlijk en speelstijl, is zo'n speler. 'Maar ik realiseer me dat die jongen ook persoonlijke ambities heeft.'

En dus heeft Cellino zich verzoend met een transfer. Eerder stelde de Brescia-voorzitter al dat hij hoopt dat Tonali behouden zou blijven voor de Serie A en dat lijkt ook te gaan gebeuren. 'Hij gaat het liefst naar Inter of Juve', weet Cellino. Volgens Corriere della Sera heeft Inter zelfs al een persoonlijk akkoord bereikt met Tonali.

PSG & Barça
Er zijn heel wat meer kapers op de kust, openbaart Cellino. Zo heeft Paris Saint-Germain zijn interesse kenbaar gemaakt via voorzitter Nasser Al-Khelaïfi. 'Maar hij wil niet naar Frankrijk', aldus de Brescia-baas. En ook een bod van Barcelona ter waarde van 65 miljoen euro, plus twee spelers, vóór de coronacrisis liep op niets uit.

In eigen land willen behalve Inter en Juventus ook Napoli en Fiorentina ver gaan voor Tonali. 'De Laurentiis (voorzitter Napoli, red.) heeft me veertig miljoen euro geboden en Fiorentina heeft er alles voor over, maar zijn lot is min of meer bezegeld', stelt Cellino, die daarmee zinspeelt op een transfer naar een van de twee grootmachten.

Van een akkoord is nog geen sprake, stelt de Brescia-voorzitter. 'Ik onderhandel nu met niemand. Er zijn nog twaalf wedstrijden te gaan, die jongen moet kalm blijven.' Pas als het seizoen ten einde is, gaat Cellino met clubs in gesprek over de transfer van Tonali, die vóór de coronacrisis vijftig miljoen euro moest opleveren.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer S. Tonali
Meer over S. Tonali
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.