Promes geeft 'bonus' Oranje niet op: 'Meneer Van Gaal kent mijn potentieel'

Reacties

Louis van Gaal deed in zijn derde termijn als bondscoach nog geen beroep op Quincy Promes, maar de aanvaller van Spartak Moskou heeft de hoop op een rentree in Oranje allerminst opgegeven.

Promes geeft 'bonus' Oranje niet op: 'Meneer Van Gaal kent mijn potentieel'
© Pro Shots

Dat zegt Promes op het clubkanaal van Spartak Moskou. 'Het is altijd moeilijk om weer terug te keren in het Nederlands elftal. De coach kan kiezen uit veel spelers. Maar als ik in goede vorm verkeer en weer word opgeroepen, dan ga ik.'

Promes heeft vijftig interlands achter zijn naam staan, maar is sinds zijn transfer naar Rusland uit beeld geraakt. Dat de 29-jarige aanvaller nog altijd wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekpartij werkt niet in zijn voordeel. 'Ik denk niet dat ik spelers die verwikkeld zijn in zulke zaken selecteer', liet Van Gaal onlangs nog optekenen.

Bonus
Ondanks de huidige ontwikkelingen werkte de bondscoach in het verleden succesvol samen met Promes. Dat zorgt voor vertrouwen bij de voormalig Ajacied. 'Ik zie het als een bonus', doelt Promes op een eventuele terugkeer in het Nederlands elftal. 'Meneer Van Gaal kent mijn potentieel, maar mijn focus ligt op dit moment bij Spartak.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.