Prestaties Sinisterra bij Feyenoord vallen ook op in Colombia

Reacties

Luis Sinisterra kan later deze maand zijn interlanddebuut voor Colombia maken. Bondscoach Carlos Queiroz heeft de twintigjarige aanvaller van Feyenoord opgeroepen voor de oefeninterlands tegen Chili (12 oktober) en Algerije (15 oktober).

Prestaties Sinisterra bij Feyenoord vallen ook op in Colombia
© Pro Shots

Het is voor Sinisterra de eerste keer dat hij is geselecteerd voor de nationale ploeg. Afgelopen zomer kwam de vleugelspits al wel uit op het WK Onder-20 met Colombia, waar Oekraïne in de kwartfinale te sterk was. Tijdens dat toernooi scoorde Sinisterra twee keer in het groepsduel met Tahiti (6-0) en begon hij alle vijf duels in de basis.

Nu mag Sinisterra dus ruiken aan het grote werk. Queiroz noemt het een beloning voor zijn goede spel in Rotterdam, waar hij zich dit seizoen steeds nadrukkelijker heeft laten zien. In tien officiële duels voor Feyenoord scoorde de aanvaller, die vorig jaar overkwam van Once Caldas, twee keer en bereidde hij ook twee goals voor.

En dus mag Sinisterra zich net als de ex-Ajacieden Luis Orejuela (Cruzeiro) en Davinson Sánchez (Tottenham Hotspur) volgende week melden bij de nationale ploeg. Daarvoor hoeft de Feyenoorder overigens niet de oversteek te maken naar Zuid-Amerika. Colombia speelt in Spanje tegen Chili en in Frankrijk tegen Algerije.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Sinisterra
Meer over Sinisterra
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.