Prestaties Angeliño voor PSV vallen ook op in Spanje

Reacties

Angeliño is opgeroepen voor Jong Spanje. Voor de 21-jarige linksback van PSV betekent het zijn debuut in de selectie van bondscoach Luis de la Fuente, die zich vorige maand plaatste voor het EK van volgend jaar in Italië.

Prestaties Angeliño voor PSV vallen ook op in Spanje

De Spaanse talenten deden dat met de wedstrijden van later deze maand tegen Albanië en IJsland nog voor de boeg. Die gelden nu als de start van de voorbereiding op de Europese eindronde, waarvoor Jong Oranje al vrijwel is uitgeschakeld. Voor Angeliño zit een optreden op het toernooi in Italië er dus mogelijk wel in.

De back van PSV speelde zich, net als Dani Olmo (vleugelspeler van Dinamo Zagreb) in de kijker bij bondscoach De la Fuente. 'Zij komen wekelijks in actie in de competitie op het hoogste niveau en ze spelen ook in Europa. Ze ontwikkelen zich, ook qua volwassenheid en presteren geweldig', lichtte de Spaanse keuzeheer toe.

Angeliño kwam in 2014 al eens uit voor Spanje Onder-17, maar wachtte sindsdien op een nieuwe kans in een van de vertegenwoordigende elftallen. Bij PSV is de linksback, die vorig seizoen uitkwam voor NAC Breda en daarna overkwam van Manchester City, tot nu toe een vaste waarde getuige twaalf (basis)optredens.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.