'Presidente' Piqué krijgt dag na heldenrol vervelend blessurenieuws

Reacties

Gerard Piqué was woensdagavond de gevierde man bij Barcelona, maar is niet ongeschonden uit de strijd gekomen. De bekerheld heeft een verstuikte knie overgehouden aan de halve finale van het Spaanse bekertoernooi tegen Sevilla (3-0).

'Presidente' Piqué krijgt dag na heldenrol vervelend blessurenieuws
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
nv
3 - 0
Sevilla
Sevilla

Barcelona meldt niet hoelang Piqué aan de kant staat, maar volgens Spaanse media is het waarschijnlijk dat de 34-jarige verdediger drie weken niet in actie kan komen. En dus lijkt het uitgesloten dat trainer Ronald Koeman hem aanstaande woensdag bijvoorbeeld kan inzetten tijdens de return tegen Paris Saint-Germain in de achtste finale van de Champions League, als Barça een 1-4 achterstand moet goedmaken.

Het is een flinke tegenvaller voor Piqué, die de verlenging nog 'gewoon' volmaakte nadat hij die zelf hoogstpersoonlijk had afgedwongen met een rake kopbal in de vierde minuut van de extra tijd. Door Spaanse media werd hij daarom al omgedoopt tot El Presidente, omdat het niet de eerste keer was dat hij optrad als redder in nood voor Barcelona. Het lijkt sterk dat hij die rol in Parijs opnieuw kan vervullen.

'Het is weer leuk om naar Barça te kijken en dat komt door Koeman'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Piqué
Meer over Piqué
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.