Premier League-speelronde uitgesteld vanwege overlijden koningin

Reacties

Er wordt komend weekend niet gevoetbald in Engeland. De wedstrijden in de Premier League, Championship, League One en League Two gaan niet door na het overlijden van koningin Elizabeth. Dat hebben organisatoren, de Premier League en de EFL, bekendgemaakt.

Premier League-speelronde uitgesteld vanwege overlijden koningin
© Pro Shots

Zo gaat er dus voor nu een streep door speelronde zeven in de Premier League, waarin de West-Londense burentwist tussen Chelsea en Fulham op de rol stond, net als de topper tussen Manchester City en Tottenham Hotspur. Voor Liverpool betekent het een vrij weekend in de aanloop naar het treffen met Ajax aanstaande dinsdag, ook Arsenal speelt niet in het weekend richting de thuiswedstrijd tegen PSV in de groepsfase van de Europa League.

Ook is er nog geen uitsluitsel over de internationale wedstrijden van komende week. Liverpool verwacht volgens Britse media dat het Champions League-duel met Ajax op Anfield wel doorgang vindt.

De uitgestelde speelronde in de Premier League


Do 12 jan. 2023

Wo 18 jan. 2023

Do 19 jan. 2023

Wo 1 mrt. 2023

Wo 15 mrt. 2023

Di 4 apr. 2023

Wo 5 apr. 2023

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.