Premier League Quiz: hoe goed ken jij de kampioenen van City?

Reacties

Manchester City heeft zich zondag tot kampioen van Engeland gekroond. Daarom een quiz over de ploeg van Pep Guardiola. Waar speelden de spelers van City eigenlijk voordat ze in het Etihad Stadium neerstreken?

Premier League Quiz: hoe goed ken jij de kampioenen van City?

Zondag kwam er een einde aan de titelstrijd in de Premier League, waarin City uiteindelijk Liverpool aftroefde. Het mag met recht een historisch seizoen worden genoemd, aangezien The Reds met 97 punten géén kampioen werden. The Citizens pakten één punt meer en bleven daardoor slechts twee punten verwijderd van het record van vorig seizoen: honderd punten.

Met welke spelers de ploeg van Guardiola opnieuw een bijna perfect seizoen draaide, weten jullie natuurlijk wel. Maar weten jullie ook bij welke clubs zij spelen, voordat ze bij City tekenden? Aan jullie om de loopbaan van de selectiespelers van de Engelse kampioen verder in te vullen. We geven de jaren en het land waar ze speelden alvast weg. Naar welke clubs zijn we op zoek? Veel plezier!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.