Premier League Quiz: Eredivisie-spelers bij Liverpool of United

Reacties

Zondag staan Manchester United en Liverpool tegenover elkaar in de Premier League. VI zocht uit welke spelers met een verleden in de Eredivisie ook voor een van beide clubs speelde. Over hen gaat deze quiz. 

Premier League Quiz: Eredivisie-spelers bij Liverpool of United
© Pro Shots

De zoektocht leverde namelijk een fraai lijstje namen op met Nederlandse internationals, buitenlandse topspelers maar ook minder bekende namen die als jeugdspeler bijvoorbeeld niet slaagden bij United of Liverpool en daarna hun geluk in de Eredivisie beproefden. Ook kwamen we enkele landgenoten tegen die nooit in de Eredivisie speelden, maar wel bij een van de twee Engelse grootmachten. Jordi Cruijff valt onder die noemer, maar ook talenten als Ki-Jan Hoever, Tahith Chong en Timothy Fosu-Mensah.

Die laatste vier komen jullie dus niet tegen in deze quiz, de vraag is wie wel. Om jullie op weg te helpen geven we de periode en het aantal duels en goals weg van de betreffende speler bij Liverpool of United. Tussen haakjes staan de clubs waarvoor hij in de Eredivisie speelde. Veel plezier en laat vooral weten wat je score was!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.