Premier League-clash: schoten van Haaland en Kane kunnen jou veel opleveren

ADVERTORIAL – Daags na het puntenverlies van Manchester United zijn Manchester City en Tottenham Hotspur aan zet. De topclubs treffen elkaar vanavond in het Etihad Stadium. Wat verwacht jij? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Premier League-clash: schoten van Haaland en Kane kunnen jou veel opleveren
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
4 - 2
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Unibet heeft voor deze wedstrijd een speciale Uniboost, namelijk: minstens één doelpunt in de wedstrijd & Erling Haaland en Harry Kane schieten samen minstens twee keer op doel (1.80).

De statistieken laten zien waarom deze quotering zo aantrekkelijk is. Harry Kane is met 36 schoten op doel degene die het vaakst op doel geschoten heeft in de Premier League. Achter de Tottenham-spits staat City-ster Haaland tweede met 34 schoten op doel. Het gemiddelde aantal schoten op doel van de goalgetters ligt rond de twee per negentig minuten: Haaland heeft een moyenne van 2,18 en het gemiddelde bij Kane is 1,91. Bij elkaar opgeteld is dat een gemiddelde van 4,09 per negentig minuten.

Er moet dus ook minstens één keer gescoord worden, maar de kans daarop lijkt groot. Zo is de odd voor minstens twee goals in deze Premier League-topper 1.14. Het City van Pep Guardiola is de vaakst scorende ploeg in de competitie met na achttien duels al 46 goals.

De belangen zijn groot vanavond voor City. Door de achterstand van acht punten op koploper Arsenal kan een misstap grote gevolgen hebben. De nummer twee van de ranglijst is met een quotering van 1.34 voor een overwinning wel duidelijk de favoriet tegen Tottenham. The Citizens verloren dit seizoen nog maar één keer in eigen huis. Dat was op 12 november in de Premier League-wedstrijd tegen Brentford. Zie jij City makkelijk winnen van Spurs? De odd voor een zege met minstens twee goals verschil is 1.80.

Odds doelpuntenmakers:
- Erling Haaland: 1.61
- Julián Álvarez: 2.80
- Riyad Mahrez: 3.45

- Harry Kane: 3.60
- Heung-Min Son: 5.50
- Richarlison: 7.50

Tottenham zal in Manchester aan eerherstel willen doen na de pijnlijke nederlaag tegen Arsenal afgelopen zondag. Van de aartsrivaal werd met 0-2 verloren, waardoor de kansen op kwalificatie voor de Champions League een flinke knauw kregen. Het team van Antonio Conte staat momenteel vijfde, met een achterstand van vijf punten op nummer vier Newcastle United. Spurs kan wel vertrouwen putten uit de laatste twee ontmoetingen met City. Vorig seizoen werd zowel in Manchester als in Noord-Londen gewonnen van de Engelse kampioen. Inzetten op een overwinning van de bezoekers kan je maar liefst 9.00 keer de inleg opleveren.

Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's