Premier League-belangstelling voor PSV-duo Madueke en Sangaré neemt toe

Reacties

Steven Gerrard zat donderdag niet voor niets op de tribune van het King Power Stadium. De manager van Aston Villa was aanwezig bij het Conference League-duel van PSV met Leicester City (0-0) om Ibrahim Sangaré en Noni Madueke te bekijken.

Premier League-belangstelling voor PSV-duo Madueke en Sangaré neemt toe
© Pro Shots
Leicester City
Leicester City
0 - 0
PSV
PSV

Het is niet voor eerst dat de twee spelers in de belangstelling staan van een Premier League-club. In de winter was Newcastle United al concreet voor Sangaré, maar een vertrek van de Ivoriaanse international was voor PSV niet bespreekbaar. De 24-jarige middenvelder heeft zich nu ook in de kijker gespeeld van Aston Villa.

Ook Madueke kan zich verheugen op de belangstelling van de club van Gerrard. Voor de twintigjarige Engelsman betekende het Conference League-duel een kortstondige terugkeer in eigen land. De vleugelspits is ook al gelinkt aan Leicester en Tottenham Hotspur, terwijl hij vorig jaar met zijn vader een kijkje nam bij Borussia Dortmund.

Gakpo
Ook voor Cody Gakpo bestaat serieuze belangstelling uit de Premier League. Arsenal is in de markt voor de Oranje-international, voor wie het duel met Leicester een uitgelezen mogelijkheid was om zich te laten zien in Engeland. Gakpo verlengde eerder dit jaar zijn contract nog, maar de verwachting is dat hij na dit seizoen een toptransfer maakt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer N. Madueke
Meer over N. Madueke
Meer I. Sangaré
Meer over I. Sangaré
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.