Pratto vindt nieuwe club na geflopt avontuur bij Feyenoord

Reacties

Vélez Sarsfield heeft Lucas Pratto opnieuw in de armen gesloten. De spits keert terug bij de club waarmee hij in 2012 kampioen van Argentinië werd.

Pratto vindt nieuwe club na geflopt avontuur bij Feyenoord
© Pro Shots

Pratto was sinds vorige maand transfervrij, toen zijn contract bij River Plate ontbonden werd. Die club ontving hem na het vorige seizoen terug na een uitleenperiode bij Feyenoord. In Rotterdam kon Pratto weinig indruk maken, hij vertrok met een zware blessure uit Nederland.

Inmiddels is Pratto weer hersteld en dus sloeg Vélez Sarsfield toe. De aanvaller speelde eerder van 2012 tot en met 2014 voor die club. In die periode maakte hij 35 goals in 97 competitiewedstrijden. Vélez Sarsfield kan de doelpunten van Pratto goed gebruiken, momenteel staat de club 23ste in de Argentijnse competitie, op slechts twee punten van hekkensluiter (nummer 26) Arsenal Sarandi.

'We hebben een verplichting om Vélez weer mee te laten vechten om de bovenste plekken', stelde Pratto bij zijn terugkeer. 'Het is een lastige klus, maar dat is wel wat we willen.' Over een rentree wilde Pratto, die door zijn blessure lang niet in actie kwam, het niet hebben. 'Ik heb hard gewerkt om hier te kunnen staan, maar we gaan mijn rentree goed plannen met de medische staf.' Pratto kwam op 9 mei voor het laatst in actie, toen hij geblesseerd raakte in De Klassieker.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.