Prachtige beelden: euforie en tranen bij huldiging Antwerp FC

Reacties

Antwerp FC heeft de eerste landstitel in 66 jaar maandag op grootse wijze gevierd. De huldiging in de Belgische havenstad leverde prachtige beelden op.

Prachtige beelden: euforie en tranen bij huldiging Antwerp FC
© Pro Shots

Mark van Bommel en zijn spelers kwamen met de boot aan.

© Pro Shots

Daarna volgde een rondrit door de stad in een open bus.

© Pro Shots

Daarna kwamen de spelers aan bij het balkon van het stadhuis.

© Pro Shots

'Ik heb een kampioenschap meegemaakt in Mexico, daar was het ook echt een gekkenhuis, maar dit is misschien wel mooier. Zeker omdat het dicht bij huis is. Heel het scenario bij elkaar, een geweldig moment voor ons', zei Vincent Janssen in gesprek met ATV.

© Pro Shots

'Als je de grote markt ziet, met zó veel mensen. Dit is intenser dan in Barcelona, dan in München, dan in Milaan en Eindhoven. Omdat dit onverwacht is na vorige week en 66 jaar geleden. Dat is echt zo, dat voel je', reageerde Van Bommel bij ATV.

© Pro Shots

Toby Alderweireld, matchwinner in de bizarre kampioenswedstrijd, hield het niet droog. 'Ik word steeds emotioneler. Het is een grote droom die uitkomt', zei de ervaren Belg bij ATV. Hij nam ook de microfoon om de fans toe te spreken: 'Dit is de mooiste dag van mijn leven!'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Antwerp FC
Meer over Antwerp FC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.