Potentiële weldoener Sneijder aanwezig bij thuisduel FC Den Bosch

Reacties

Hoewel er zaterdagmiddag uiteraard geen publiek aanwezig mag zijn bij het Keuken Kampioen Divisie-duel van FC Den Bosch (met provinciegenoot NAC Breda) is er toch één zeer opmerkelijke toeschouwer. Wesley Sneijder is aanwezig in De Vliert, aan het einde van een week vol geruchten dat de recordinternational een rol gaat spelen bij de club uit de Brabantse hoofdstad.

Potentiële weldoener Sneijder aanwezig bij thuisduel FC Den Bosch
© Pro Shots
FC Den Bosch
FC Den Bosch
1 - 1
NAC Breda
NAC Breda

Eerder deze week kwam via Omroep Brabant het nieuws naar buiten dat Sneijder en FC Den Bosch in gesprek zijn over 'een mogelijke samenwerking'. Wat die precies inhoudt, is nog onduidelijk. Wel is helder dat de voormalige nummer 10 een goede bekende is van Ebert Dollevoet, die met zijn bedrijf Top Events nu al sponsor is van de laagvlieger van de Keuken Kampioen Divisie. Dollevoet zou de dolende Bosschenaren dolgraag een helpende hand willen bieden.

Namens de club wilde Peter Poirters, lid van de raad van commissarissen, de gesprekken desgevraagd bevestigen noch ontkennen, in het kader van de geheimhoudingsplicht. Wel erkent hij dat Den Bosch met gesprekken voert met partijen uit binnen- en buitenland. 'Links- of rechtsom, binnen een paar maanden moet een en ander zijn beslag krijgen.'

De aanwezigheid van Sneijder bij FC Den Bosch (dat eerder trainer Erik van der Ven ontsloeg) duidt echter op het feit dat er wel degelijk sprake is van wederzijdse interesse in een samenwerking. De club aast al langer op een nieuwe eigenaar, nadat eerder de overname door Kakhi Jordania niet doorging.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.