Porto verlost Bazoer van uitzichtloze situatie bij Wolfsburg

Reacties

Riechedly Bazoer vervolgt zijn carrière in Portugal. De 21-jarige middenvelder verhuist op huurbasis van VfL Wolfsburg naar FC Porto.

Porto verlost Bazoer van uitzichtloze situatie bij Wolfsburg

Bazoer staat bij Wolfsburg op een zijspoor. De middenvelder, die in januari 2017 voor twaalf miljoen euro werd overgenomen van Ajax, komt niet voor in de plannen van trainer Bruno Labbadia. Vorig seizoen moest hij ook al genoegen nemen met een bijrol getuige ook zijn dertien Bundesliga-duels.

Afgelopen winter was er ook interesse in Bazoer, die zes interlands voor het Nederlands elftal achter zijn naam heeft staan. Maar hij wees die toenaderingen af om te vechten voor zijn kansen bij VfL Wolfsburg. Omdat de situatie niet is veranderd, stond de middenvelder nu wel open voor een (tijdelijk) vertrek. Dankzij zijn stap naar Porto, dat vorig seizoen kampioen van Portugal werd, speelt Bazoer dit seizoen in de Champions League. De Portugezen zitten in een groep met Lokomotiv Moskou, Schalke 04 en Galatasaray.

'Porto is een grote club met veel historie, waar geweldige spelers hebben gespeeld. Toen ze me belden, had ik meteen interesse. Het is allemaal heel snel gegaan en ik ben blij hier te zijn', vertelt Bazoer op de clubsite van Porto. 'Ik ga er alles aan doen om het team te helpen. Ik ben een box-to-box middenvelder die kan verdedigen én kan scoren. Ik hoop dat ik dat snel kan laten zien aan de fans. Ik ga in ieder geval honderd procent geven op de trainingen en wedstrijden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.