Pochettino had mot met Neymar en Mbappé na uitspraken over Messi

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Pochettino had mot met Neymar en Mbappé na uitspraken over Messi
© Pro Shots

'Ik had een probleem, omdat ik had gezegd dat Lionel Messi de Ballon d'Or moest winnen. Neymar en Kylian Mbappé vroegen mij waarom zij niet genoemd waren door mij.'
• PSG-trainer Mauricio Pochettino maakte niet iedereen in zijn selectie even gelukkig met zijn uitgesproken voorkeur voor zijn landgenoot. Maar op andere gedachten werd hij er niet door gebracht. 'Het zou mooi zijn als in ieder geval iemand van PSG wint, maar Messi verdient hem.' (L'Equipe)

'Mijn functie is assistent, maar je kan de functie ook toekennen aan James Milner. Hij verbindt de staf en de spelers door de manier waarop hij de manager assisteert. Hij heeft zijn rol en dat weet hij. Hij moet zijn mondje blijven roeren, om het zo maar te zeggen.'
Pepijn Lijnders heeft zijn taken als rechterhand van Jürgen Klopp, maar de Nederlander weet dat ook speler James Milner de Duitser assisteert.

José Mourinho is er niet de man naar om snel de handdoek te gooien. Ook niet als hij vanwege zijn gedrag met een rode kaart naar de tribune is gestuurd. Dan zoekt de Portugese coach van AS Roma een andere manier om zijn ploeg van zijn adviezen te voorzien.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Sebastian Polter speelde vorig seizoen voor Fortuna Sittard en komt sinds de zomer uit voor VfL Bochum. Voor die club maakte hij zondag zijn tweede goal van het seizoen, nadat hij daarvoor in zes wedstrijden droog was blijven staan. Het deed Polter veel: na afloop stond hij met betraande ogen de ARD te woord. 'Omdat ik zo hard werk voor mijn doelpunten', legde de snikkende spits uit. 1.92 meter lang, gespierd en een baard, maar toch ook heel gevoelig, die Polter.

• Dan nu even tijd voor VI Boulevard, want hét nieuws dat de voetbalwereld de laatste tijd bezighield, was natuurlijk de relatie tussen Mauro Icardi en Wanda Nara. Icardi zou het iets te gezellig hebben gehad met een andere vrouw, Nara haalde uit op Instagram en ontvolgde de man die ze jarenlang lief had gehad. Icardi gaf zich niet zomaar gewonnen, bewees dat het met zijn vechtlust wel goed zat en won Nara zelfs na het ondertekenen van de scheidingspapieren voor zich terug. 'Ik ben er zeker van dat deze slechte tijd die we doormaken ons sterker zal maken als koppel en als gezin', schrijft Nara op Instagram. 'Het belangrijkste is dat we beiden de vrijheid hadden om een einde te maken aan ons verhaal van acht jaar, maar dat we, moe van het huilen, opnieuw voluit voor elkaar hebben gekozen. Ik hou van je, Mauro.'

'Het zijn allemaal individuen, maar het is geen team.'
• Het loopt voor geen meter bij Manchester United en coach Ole Gunnar Solskjaer moet vrezen voor het verliezen van zijn baan. Volgens analist Micah Richards liggen echter niet alle problemen bij de trainer. 'Iedereen op het veld wil de ster zijn, maar ze vergeten om gewoon de basisdingen te doen. Zoals rennen, tackelen...', stelt Richards, voormalig verdediger van Manchester City, bij de BBC. 

Olivier Giroud speelt nu al jaren in de Europese top, maar is in zijn loopbaan pas één keer kampioen geworden. En dat was nog wel met Montpellier, toch geen grootmacht in het Europese voetbal. 'Het doet me pijn dat het met Arsenal en Chelsea niet is gelukt', zegt Giroud in de Football Ramble-podcast. 'Ik vestig nu al mijn hoop op het winnen van de Scudetto met AC Milan.' 

Serie A

Stand Serie A 2021/2022

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
AC Milan
38
26
8
4
69-31
+38
86
2
Internazionale
38
25
9
4
84-32
+52
84
3
Napoli
38
24
7
7
74-31
+43
79
4
Juventus
38
20
10
8
57-37
+20
70
* Actueel tot en met 12 feb. 2024

• Vandaag is Sarina Wiegman jarig. De voormalig bondscoach van de Oranje Leeuwinnen, tegenwoordig werkzaam in Engeland, is 52 jaar oud geworden. Van harte, Sarina!

© Pro Shots

• Wiegman deelt haar verjaardag met Dwight Lodeweges (64), Cristian Chivu (41), Alex Pastoor (55), Jefferson Farfán (37), Adriano (37), Nico-Jan Hoogma (53) en Didier Martel (50). 

• Vandaag in 2005 maakte Francesco Totti dit heerlijke doelpunt tegen Internazionale. Smullen!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.